Η Ενορία της Παναγίας Γαλάτιστας στο Διαδίκτυο

   Η Ενορία της Παναγίας Γαλάτιστας γνωρίζοντας την σπουδαιότητα των νέων τεχνολογιών και της αμεσότητάς τους για τη μεταφορά του μηνύματος της αγάπης του Θεού στον κόσμο μας, εισέρχεται στο χώρο του διαδικτύου.
   Η Εκκλησία μας, που είναι κατά τους αγίους Πατέρες μας, «ο Χριστός παρατεινόμενος εις τους αιώνας», έχει πρωταρχικό μέλημα την επικοινωνία του ανθρώπου με το Θεό και του ανθρώπου με το συνάνθρωπο-αδελφό. Έτσι, δοξάζουμε και ευχαριστούμε το Θεό, που ένα ακόμη ανθρώπινο τεχνολογικό επίτευγμα, όπως είναι αυτό του «Ιντερνέτ», μπορεί να τεθεί στη διάθεσή της για αυτή την επικοινωνία.
   Ίσως δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι η είσοδός μας στον κόσμο του διαδικτύου, γίνεται κατά την ευλογημένη αυτή συγκυρία, αφού συμπίπτει με τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, που είναι η κοινωνία του Θεού με τον άνθρωπο, η είσοδος δηλαδή του Θεού στον κόσμο μας με όχημα την Παναγία.
   Οι χριστιανοί της Ενορίας, και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από την ιστοσελίδα της τοπικής εκκλησίας τους να μαθαίνουν για τα ποικίλα προγράμματα της Ενορίας, εκκλησιαστικά και πολιτιστικά, τις πνευματικές ευκαιρίες, τις εκδηλώσεις στο ενοριακό της κέντρο, το Αγάπειο Ίδρυμα, τις ανακοινώσεις για τα Κατηχητικά Σχολεία, τις Σχολές Αγιογραφίας και Ξυλογλυπτικής, του Εργαστηρίου Συντηρήσεως εικόνων και άλλα πολλά.
   Με την ευκαιρία αυτή της πρώτης επικοινωνίας μας, μέσω του Διαδικτύου, σας καλωσορίζουμε όλους στο φιλόξενο χώρο της Παναγίας και ευχόμαστε σε όλους τους χριστιανούς της Γαλάτιστας ευλογημένα Χριστούγεννα.

Με θερμές ευχές και την εν Χριστώ αγάπη
Ο Εφημέριος
π. Αργύριος Καραμόσχος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s